Skip to content

Zöld saláta csirkével, borsóval és uborkával

Zöld saláta csirkével, borsóval és uborkával, Receptek, Bármely kategória, Bármelyik konyha, Orosz konyha, Saláták, Saláták csirkével

Hozzávalók 1. adagja

Csirkefilé 300 g

Uborka 150g

Zöldborsókonzerv 150 g

Tejföl 150 g

Kapor 1 köteg

Só ízlés szerint

Főzési utasítás 30 perc

1 Öblítse le a csirkefilét, és tegye egy serpenyőbe, hogy körülbelül 20 percig főjön. Ha kész, hagyja a húst kihűlni. A csirkemell a legjobb a salátához, mivel könnyebb és gyorsabban elkészíthető.

2 A friss uborkát és a kihűlt csirkefilét vágja apró kockákra, és tegye egy salátástálba. Ezután adjuk hozzá a finomra vágott kaprot és a borsókonzervet.

3 Sózzuk meg a salátát, öntsük meg a tejföllel, és keverjük össze a hozzávalókat. Minden kész! Aki egyébként szereti a pikáns ízeket, hagymát vagy zöldhagymát is adhat a salátához.

READ
Sertés kebab gránátalmalében

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nv-author-image

Madison Norwell

Ambiciózus, motivált divatmenedzsment hallgató vagyok, aki 2021 nyarán diplomázik. Tanulásom során csapatvezetőként és a többfunkciós munkacsoportok szószólójaként ismertek el. Szakképzett problémamegoldó vagyok, következetes és megbízható tagja vagyok a csapatnak.Az a törekvésem, hogy bővítsem szakismeretemet és képességeimet a divatiparon belüli kereskedelmi rendezvényszervezés területén. .
LinkedIn.com