Skip to content

Zabpehely és persimmon csíkok

Zabpehely és persimmon csíkok, Receptek, Bármely kategória, Bármelyik konyha, Olasz konyha, Sütemények és desszertek, Puffinok

Hozzávalók 6 adagban

Fagyöngy 2 darab

Vaj 250 g

Cukor 100 g

Hercules 250 g

Búzaliszt 75 g

Főzési utasítás 45 perc

1 Vegyük a datolyaszilvát, vágjuk félbe, kanalazzuk ki a gyümölcshúst, és távolítsuk el a magokat. Olvassza fel a vajat egy sekély lábosban, majd adja hozzá a cukrot és a datolyapépet. Alaposan keverje simára, majd vegye le a tűzről. Adjuk hozzá a datolyaszilvát és az átszitált lisztet a serpenyőbe. Alaposan keverje össze.

2 Melegítse elő a sütőt 170 fokra. Bélelje ki a tálcát pergament vagy sütőpapírt, és öntse a keveréket a tálcába. Tegyük a sütőbe körülbelül 30 percre. Kapcsolja ki a sütőt, hagyja kihűlni, majd vágja csíkokra.

READ
Kakaós csokis kekszek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nv-author-image

Madison Norwell

Ambiciózus, motivált divatmenedzsment hallgató vagyok, aki 2021 nyarán diplomázik. Tanulásom során csapatvezetőként és a többfunkciós munkacsoportok szószólójaként ismertek el. Szakképzett problémamegoldó vagyok, következetes és megbízható tagja vagyok a csapatnak.Az a törekvésem, hogy bővítsem szakismeretemet és képességeimet a divatiparon belüli kereskedelmi rendezvényszervezés területén. .
LinkedIn.com