Skip to content

Túrópuding mikrohullámú sütőben

Túrópuding mikrohullámú sütőben, Receptek, Bármely kategória, Bármelyik konyha, Bármelyik menü, Európai konyha, Reggeli, Gyermekmenü, Puding

Hozzávalók 2. adagja

Túró 180 g

Manna kukoricadara 1 evőkanál

Cukor 1 evőkanál cukor

Csirketojás 1 darab

Vanillin ízlés szerint

Dzsem ízlés szerint

Főzési utasítás 10 perc

1 Keverjük össze az összes hozzávalót egy tálban, kivéve a lekvárt: 150-200 gramm túró, búzadara, cukor, tojás, vanília ízlés szerint (elhagyható). Jól keverjük össze.

2 Tegyük az egészet szilikonformákba (vagy bármilyen mikrohullámú sütőedénybe), egészen a pereméig, mivel a puding nem fog megemelkedni.

3 Kapcsolja be a mikrohullámú sütőt először 3 percre teljes teljesítményre, majd hagyja bekapcsolva 2 percig (a mikrohullámú sütő kinyitása nélkül). Ezután kapcsolja be még 2 percre ugyanolyan teljesítményen.

4 Használjon lekvárt vagy dzsemet a díszítéshez. Kész a gyors és ízletes reggeli!

Recept tipp Én 4 szilikon muffinformát készítettem ebből a mennyiségből, lehet növelni a mennyiséget.

READ
Rukkola saláta garnélarákkal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nv-author-image

Madison Norwell

Ambiciózus, motivált divatmenedzsment hallgató vagyok, aki 2021 nyarán diplomázik. Tanulásom során csapatvezetőként és a többfunkciós munkacsoportok szószólójaként ismertek el. Szakképzett problémamegoldó vagyok, következetes és megbízható tagja vagyok a csapatnak.Az a törekvésem, hogy bővítsem szakismeretemet és képességeimet a divatiparon belüli kereskedelmi rendezvényszervezés területén. .
LinkedIn.com