Skip to content

Póréhagyma fokhagymás majonézzel

Póréhagyma fokhagymás majonézzel, Receptek, Bármely kategória, Előételek, Meleg harapnivalók

Hozzávalók 6 adag

Édes paprika 1 db

Póréhagyma 6 szára

Citrom 1 db

Fokhagyma 8 gerezd

Majonéz 500 g

Só ízlés szerint

Sáfrány a késhegyen

Főzési utasítás 20 perc

1 Húsz milliliter forró vízben hígítsunk fel egy szem sáfrányt. A paprikát addig grillezzük, amíg a héja megrepedezik és elszenesedik. Vegye le a tűzről, vágja le a héjából a lehető legtöbbet, dobja ki a magokat és a többi tölteléket, és vágja finomra a paprikát. Hagyjuk a sáfrányt öt percig ázni, majd keverjük össze az infúziót a majonézzel, a finomra vágott paprikával, a zúzott fokhagymával, a citromlével és a sóval.

2 A póréhagyma szárát a tűz fölé helyezett drótpolcon pirítsa meg, vigyázva, hogy a felső rétegek ne szenesedjenek el és ne égjenek meg. Körülbelül öt percig sütjük, folyamatosan forgatva. Vegye le a póréhagymát a tűzről, és fogyassza el, hámozza le az elszenesedett felső réteget, és mártogassa a fűszeres fokhagymás majonézbe.

READ
Bulgur és marhahús saláta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nv-author-image

Madison Norwell

Ambiciózus, motivált divatmenedzsment hallgató vagyok, aki 2021 nyarán diplomázik. Tanulásom során csapatvezetőként és a többfunkciós munkacsoportok szószólójaként ismertek el. Szakképzett problémamegoldó vagyok, következetes és megbízható tagja vagyok a csapatnak.Az a törekvésem, hogy bővítsem szakismeretemet és képességeimet a divatiparon belüli kereskedelmi rendezvényszervezés területén. .
LinkedIn.com