Skip to content
Marha Wellington pástétommal, Receptek, Bármely kategória, Bármelyik konyha, Főételek, Brit konyha, Hús a sütőben, Húsételek, Marhahúsételek

Hozzávalók adagja 8

Marhafilé 1.3kg

Májpástétom 125 g

Növényi olaj 1 evőkanál

Friss gomba 60 g

Csirketojás 1 darab

Élesztős leveles tészta 625 g

Friss rozmaring ízlés szerint

Zöldbab ízlés szerint

Főzési utasítás 30 perc

1 Formázza a húst tekercsbe, és rögzítse zsineggel. Melegítsük fel a növényi olajat egy serpenyőben magas hőfokon, és süssük a húst aranybarnára. Vegye le a húst a tűzről, vágja le a húrokat és hűtse ki.

2 A húst megkenjük a pástétommal, és ráhelyezzük a gombadarabokat.

3 Tekerjünk ki 375 gramm tésztát, helyezzük rá a húst, és csomagoljuk szoros borítékba. Ragasszuk össze a tészta végeit egy tojással. Helyezze a húst egy kizsírozott tepsibe.

4 A maradék tésztából vágja ki a díszeket, és egy tojással rögzítse a tetejét. Kenje meg az egész felületet tojással, és tegye a 190 fokos sütőbe 45 percre, majd csökkentse a hőfokot, és süsse további 1-1,5 órán át.

5 Tálaljuk a babbal, rozmaringgal díszítve.

READ
Sertéscomb savanyú retekkel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nv-author-image

Madison Norwell

Ambiciózus, motivált divatmenedzsment hallgató vagyok, aki 2021 nyarán diplomázik. Tanulásom során csapatvezetőként és a többfunkciós munkacsoportok szószólójaként ismertek el. Szakképzett problémamegoldó vagyok, következetes és megbízható tagja vagyok a csapatnak.Az a törekvésem, hogy bővítsem szakismeretemet és képességeimet a divatiparon belüli kereskedelmi rendezvényszervezés területén. .
LinkedIn.com