Skip to content

Manti burgonyával és gombával

Manti burgonyával és gombával, Receptek, Bármely kategória, Bármelyik konyha, Főételek, Pán-ázsiai konyha, Manti

Hozzávalók 6 adagban

Búzaliszt 4 csésze

Só 1 teáskanál só

Burgonya 3 darab

Víz 1 csésze

Champignon 300 g

Hagyma 1 fej

Főzési utasítás 1 óra

1 Öntsük a folyadékot a lisztbe, adjuk hozzá a sót, és gyúrjuk össze a tésztát. Gyúrjuk jól át a tésztát, legalább 20 percig. A tésztának elég szilárdnak és rugalmasnak kell lennie. Amikor a tésztát jól összegyúrta, hagyja pihenni egy ideig. Ekkor a mantovár alját vízzel töltve a tűzre teheti.

2 Készítse el a tölteléket. A burgonyát (nyersen) apró kockákra vágjuk. Hámozza meg a hagymát és a gombát, és vágja apróra. Keverje össze az összes hozzávalót, sózza meg és keverje össze.

3 Tekerje ki a tésztát egy nagy lapra, vágja négyzetekre, tegye rá a tölteléket, és illessze össze a széleket, először keresztben, majd az oldalán. Kenjük meg a manti tálcákat növényi olajjal, helyezzük rá a mantainkat, és süssük 30 percig (gőzölhetjük gőzölőben is).

READ
Egyszerű csokoládés muffinok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nv-author-image

Madison Norwell

Ambiciózus, motivált divatmenedzsment hallgató vagyok, aki 2021 nyarán diplomázik. Tanulásom során csapatvezetőként és a többfunkciós munkacsoportok szószólójaként ismertek el. Szakképzett problémamegoldó vagyok, következetes és megbízható tagja vagyok a csapatnak.Az a törekvésem, hogy bővítsem szakismeretemet és képességeimet a divatiparon belüli kereskedelmi rendezvényszervezés területén. .
LinkedIn.com