Skip to content
Karamellrács, Receptek, Bármely kategória, Bármelyik konyha, Sütemények és desszertek, Francia konyha

Hozzávalók 4 adagban

Cukor 350 g

Víz 4 evőkanál víz

Növényi olaj ízlés szerint

Főzési utasítás 15 perc

1 A karamellt egy előzőleg növényi olajjal megkent merőkanál (ebben az esetben a rács félgömb alakú lesz) hátuljára kenjük, vékony mozdulatokkal öntjük, és villával szétkenjük. A karamellszálakat úgy kell elrendezni, hogy meglehetősen gyakori rácsot alkossanak.

2 Távolítsa el a merőkanál széléből kiálló cérnacsúcsokat, és óvatosan vegye ki a hálót a merőkanálból, nehogy eltörjön.

Recepttipp Készíthetünk bonyolultabb formákat is, például egy léggömb segítségével. Ebben az esetben használat előtt mossuk meg a lufit, fújjuk fel a kívánt méretre, vajazzuk meg, és csepegtessük meg karamellel. Ha a karamell megdermedt, óvatosan szúrja át a lufit egy tűvel, és óvatosan vegye ki a karamellhálóból.

READ
Spanyol fokhagymaleves

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nv-author-image

Madison Norwell

Ambiciózus, motivált divatmenedzsment hallgató vagyok, aki 2021 nyarán diplomázik. Tanulásom során csapatvezetőként és a többfunkciós munkacsoportok szószólójaként ismertek el. Szakképzett problémamegoldó vagyok, következetes és megbízható tagja vagyok a csapatnak.Az a törekvésem, hogy bővítsem szakismeretemet és képességeimet a divatiparon belüli kereskedelmi rendezvényszervezés területén. .
LinkedIn.com