Skip to content

Házi tészta gombás raguval

Házi tészta gombás raguval, Receptek, Bármely kategória, Bármelyik menü, Vegetáriánus ételek, Tészta és pizza, Tészta gombával

Hozzávalók 1. adagja

Spagetti 80g

Friss gomba 50 g

Mogyoróhagyma 20 g

Száraz fehérbor 30ml

Zöldségleves 150ml

Petrezselyem 5 g

Só ízlés szerint

Főzési utasítás 30 perc

1 Tegye a tésztát 2 percre a forrásban lévő vízbe.

2 A friss gombát alaposan öblítse le, vágja nagy darabokra, és nagy lángon pirítsa meg. Amikor a serpenyőben lévő folyadék elpárolgott, adjuk hozzá a fehérbort. 3 perc múlva hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és 4 percig együtt pároljuk. Adjuk hozzá a húslevest és az apróra vágott petrezselymet, és pároljuk viszonylag magas hőfokon, amíg a folyadék részben elpárolog. Ezután adjuk hozzá a főzés nélküli spagettit a serpenyőbe, és főzzük együtt még 10 percig, állandóan kevergetve.

3 Tálalja a tésztát ízlés szerint fűszernövényekkel megszórva.

READ
Sofrito

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nv-author-image

Madison Norwell

Ambiciózus, motivált divatmenedzsment hallgató vagyok, aki 2021 nyarán diplomázik. Tanulásom során csapatvezetőként és a többfunkciós munkacsoportok szószólójaként ismertek el. Szakképzett problémamegoldó vagyok, következetes és megbízható tagja vagyok a csapatnak.Az a törekvésem, hogy bővítsem szakismeretemet és képességeimet a divatiparon belüli kereskedelmi rendezvényszervezés területén. .
LinkedIn.com