Skip to content

Dashi tésztával és csirkével

Dashi tésztával és csirkével, Receptek, Bármely kategória, Bármelyik konyha, Levesek, Japán konyha, Csirkeleves, Tészta

Hozzávalók 2. adagja

Csirkecomb 2 darab

Ramen tészta 100g

Dashi húsleves száraz 2 teáskanál

Zöldhagyma 50 g

Chilipaprika ½ darab

Nori szárított hínár 2g

Citrom ¼ darab

Főzési utasítás 40 perc

1 Főzzük meg a csirkecombot egy liter vízben, fűszerezés, só vagy bármi más nélkül. Huszonöt perc enyhén forrásban lévő vízben elegendőnek kell lennie. Ne felejtse el lefölözni a habot és a felesleges zsírt. Főzzük a ramen tésztát fűszerezetlen vízben egy másik edényben puhára.

2 Öntse a csirkealaplevet tányérokba, keverje össze egy teáskanál dashi porral, tegyen minden tányérra egy darab csirkét, tésztát, finomra vágott zöldhagymát és paprikát, aprítsa fel a szárított tengeri algát, és locsolja meg citromlével, hogy egyenletesen eloszlassa a tányérokon.

Recepttipp Az ázsiai levesek általában és a japán levesek különösen egy olyan építőkészlet, amelynek alapja a húsleves, minden más pedig egyenesen a tányérba rakva.

READ
Gyöngysaláta garnélarákkal és paradicsommal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nv-author-image

Madison Norwell

Ambiciózus, motivált divatmenedzsment hallgató vagyok, aki 2021 nyarán diplomázik. Tanulásom során csapatvezetőként és a többfunkciós munkacsoportok szószólójaként ismertek el. Szakképzett problémamegoldó vagyok, következetes és megbízható tagja vagyok a csapatnak.Az a törekvésem, hogy bővítsem szakismeretemet és képességeimet a divatiparon belüli kereskedelmi rendezvényszervezés területén. .
LinkedIn.com