Skip to content
Birs és kecskesajt, Receptek, Bármely kategória, Bármelyik konyha, A szerző konyhája, Sütemények és desszertek, Torta

Hozzávalók 4 adagban

Quince 4

Kecskesajt 200g

Édes paprika 1 evőkanál

Olívaolaj 50ml

Cukor 1 evőkanál cukor

Fokhagyma 4 gerezd

Petrezselyem 20 g

juharszirup 1 evőkanál

Vaj 50 g

Főzési utasítás 40 perc

1 Hámozzuk meg a birsalmát, és távolítsuk el a magját, az alját érintetlenül hagyva. Vagyis vágja ki a belsejét felülről, és próbálja ezt úgy csinálni, hogy a töltelékből minél több beleférjen. Érthető, hogy ezért sok vegán birsalmahús kerül kés alá, de jobb, ha ezt természetesnek vesszük, és nem csinálunk takarékossági hisztériát. A végén minden kifizetődik, higgye el nekem.

2 A meghámozott birsalmákat megkenjük vajjal, és a 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük harminc percre.

3 Miután a birs kissé megpirult, vegye ki, és töltse meg reszelt kecskesajt, apróra vágott petrezselyem, cukor, zúzott fokhagyma, paprika és juharszirup keverékével.

4 Tegyük vissza a sütőbe tizenöt-húsz percre.

Recepttipp Ezek a birsalmák desszertként vagy húsok mellé tálalhatók. A legjobb bármilyen bárányhúshoz vagy sült csirkéhez.

READ
Csirke a palackon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nv-author-image

Madison Norwell

Ambiciózus, motivált divatmenedzsment hallgató vagyok, aki 2021 nyarán diplomázik. Tanulásom során csapatvezetőként és a többfunkciós munkacsoportok szószólójaként ismertek el. Szakképzett problémamegoldó vagyok, következetes és megbízható tagja vagyok a csapatnak.Az a törekvésem, hogy bővítsem szakismeretemet és képességeimet a divatiparon belüli kereskedelmi rendezvényszervezés területén. .
LinkedIn.com