Skip to content
Bareket, Receptek, Bármely kategória, Bármelyik konyha, Italok, Orosz konyha, Alkoholos koktélok

Hozzávalók 4 adagban

Cukor 125 g

Csalán 20 g

Víz 100 ml

Citromlé 100 ml

Vodka 200ml

Főzési utasítás 20 perc

1 Először készítsük el a cukorszirupot. Öntsük bele a cukrot, és kevergetve forraljuk fel.

2 Aztán menj ki, és szedj csalánt. Válassza szét a leveleket, forrázza le őket, és tegye a turmixgépbe. Adjuk hozzá a szirupot és a citromlevet. Turmixoljon össze mindent, majd szűrje le, hogy eltávolítsa a süteményt.

3 Tegyen jégkockákat egy normál háromliteres üvegbe, és öntse rá a csalános keveréket. Öntse rá a vodkát egy az egyben. Zárja le az üveget, és rázza erőteljesen körülbelül 10 másodpercig. Ezután csak öntse át egy szitán a bögrékbe. Vagy poharakba.

Recept tipp A csalán felhasználható fiatalon vagy termesztve. A fiatal csalán sok vitamint tartalmaz. És csak vízzel kell leöblíteni, nem pedig leforrázni.

READ
Saláta rukkolával, mentával, körtével, dióval és kéksajttal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nv-author-image

Madison Norwell

Ambiciózus, motivált divatmenedzsment hallgató vagyok, aki 2021 nyarán diplomázik. Tanulásom során csapatvezetőként és a többfunkciós munkacsoportok szószólójaként ismertek el. Szakképzett problémamegoldó vagyok, következetes és megbízható tagja vagyok a csapatnak.Az a törekvésem, hogy bővítsem szakismeretemet és képességeimet a divatiparon belüli kereskedelmi rendezvényszervezés területén. .
LinkedIn.com