Skip to content

Báránycomb a sütőben

Báránycomb a sütőben, Videó receptek

A legfinomabb dolgok nagyon egyszerűek, a lényeg, hogy jó alapanyagokat találjunk, és ne adjunk hozzá semmi feleslegeset. A jó hús nem szereti a túlzott manipulációt, de sóval, borssal és például fokhagymával nagyon jól fog esni. Ezzel a kísérővel bármilyen méretű vörös húst megsüthet, a vacsorára szánt steaketől az ünnepi menübe szánt báránycombig. Ez a videó-mesterkurzus ez utóbbival foglalkozik. A nagy húsdarabok minden asztalon jól mutatnak, de gyakran szó szerint nem tudjuk, melyik oldalról közelítsük meg őket. A valóságban azonban, ahogy a híres karikatúra mondta, „nincs titkos összetevő”. Elég egy egyszerű pácot készíteni, majd a húst a sütőben zöldségekkel együtt megsütni, majd a hús levéből egy egyszerű, de nagyon ízletes és finom mártást készíteni a húshoz.

Hogyan kell úgy megsütni a báránycombot, hogy nagyon zsenge, ízletes és szaftos legyen, mondja Ruszlan Poljakov, a Remy Kitchen Bakery, Pino, Muse, Amy brand-chefje. Ez az egyszerű recept nemcsak bárány-, hanem marhahús sütésére is alkalmas, mert tényleg nincs benne semmi felesleges, csak egy sor klasszikus összetevő, amelyek kiemelik a vörös húsok gazdag ízét.

READ
Hideg falatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nv-author-image

Madison Norwell

Ambiciózus, motivált divatmenedzsment hallgató vagyok, aki 2021 nyarán diplomázik. Tanulásom során csapatvezetőként és a többfunkciós munkacsoportok szószólójaként ismertek el. Szakképzett problémamegoldó vagyok, következetes és megbízható tagja vagyok a csapatnak.Az a törekvésem, hogy bővítsem szakismeretemet és képességeimet a divatiparon belüli kereskedelmi rendezvényszervezés területén. .
LinkedIn.com