Skip to content

Ananászos ropogtatnivaló pezsgővel és konyakkal

Ananászos ropogtatnivaló pezsgővel és konyakkal, Receptek, Bármely kategória, Bármelyik konyha, Italok, Koktélok, Francia konyha

Hozzávalók adagja 12

Ananász 1 darab

Cukor 350 g

Konyak 500ml

Száraz pezsgő 1,5 l

Főzési utasítás 6 óra

1 Hámozzon meg egy érett ananászt (kb. 700 g), vágja apró darabokra, és tegye a croissant-tál aljára, felváltva az ananászrétegeket a cukorral.

2 Öntsük az ananászt a brandyre, zárjuk le fóliával, és tegyük a hűtőbe 6-8 órára.

3 Tálalás előtt öntse a hűtött pezsgőt az ananásszal és a konyakkal tálba, és keverje össze.

4 Öntse nagy üvegpoharakba vagy csészealjjal ellátott poharakba, ha vendégek vannak jelen. Szívószállal és gyümölcskanállal tálaljuk.

Recepttipp Használjon üveg, porcelán vagy nem oxidáló fém edényeket a croissant készítéséhez. Öntse ki egy kis, nem oxidáló kanállal vagy kanállal. Hűtve tálaljuk (legfeljebb 15 fokon). Ahhoz, hogy a croissant kevésbé legyen erős, két üveg pezsgő helyett három üveg pezsgőt is adhat hozzá.

READ
Tejfölös torta kakaóval

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nv-author-image

Madison Norwell

Ambiciózus, motivált divatmenedzsment hallgató vagyok, aki 2021 nyarán diplomázik. Tanulásom során csapatvezetőként és a többfunkciós munkacsoportok szószólójaként ismertek el. Szakképzett problémamegoldó vagyok, következetes és megbízható tagja vagyok a csapatnak.Az a törekvésem, hogy bővítsem szakismeretemet és képességeimet a divatiparon belüli kereskedelmi rendezvényszervezés területén. .
LinkedIn.com