Skip to content

A gróf szilvás tönkretett süteménye

A gróf szilvás tönkretett süteménye, Receptek, Bármely kategória, Bármelyik konyha, Sütemények és desszertek, Orosz konyha, Sütemények

Hozzávalók adagja 8

Csirketojás 8 darab

Cukor 400 g

Vaj 200 g

Sűrített tej 120 g

Szilva 200 g

Diófélék 120 g

Főzési utasítás 3 óra és 20 perc

1 Hűtsük le a tojásokat; válasszuk szét a fehérjét a sárgájától; verjük a fehérjét kemény habbá, fokozatosan növelve a sebességet, kis adagokban adjuk hozzá a cukrot, és addig verjük, amíg a cukor feloldódik, keményre és fényesre, legalább 7 percig.

2 Bélelje ki a tepsit sütőpapírral, és kanalazza ki a habcsókokat. Készítsen öt vagy több habcsókot a tetejére.

3 A habcsókokat 100 fokos sütőben 150 percig sütjük, majd a hőmérsékletet 120 fokra emeljük, és további 25 percig sütjük; hagyjuk a habcsókokat kihűlni.

4 A diót és az aszalt szilvát apróra vágjuk vagy húsdarálóval ledaráljuk.

5 A vajat keverőgéppel felverjük, hozzáadjuk a sűrített tejet, belekeverjük a diót és az aszalt szilvát.

READ
Pizza Calzone

6 Tegyünk egy kanál krémet a tányérra, terítsük szét, és kezdjük el ráfektetni a habcsókokat az egész tányér átmérője mentén, tetejére tegyük a következő sor habcsókot, minden habcsók alját megkenve; így rendezzük el az egész tortát egy kupacba, minden rétegre kenve a krémet.

7 Tálalás előtt hűtsük le.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nv-author-image

Madison Norwell

Ambiciózus, motivált divatmenedzsment hallgató vagyok, aki 2021 nyarán diplomázik. Tanulásom során csapatvezetőként és a többfunkciós munkacsoportok szószólójaként ismertek el. Szakképzett problémamegoldó vagyok, következetes és megbízható tagja vagyok a csapatnak.Az a törekvésem, hogy bővítsem szakismeretemet és képességeimet a divatiparon belüli kereskedelmi rendezvényszervezés területén. .
LinkedIn.com